Tervehdys KotkaUA:n jäsenet!

Poikkeuksellinen aika jatkuu edelleen ja tätä asiaa käsitellään joka mediassa niin unohdetaan me se tästä ja keskitytään positiivisempiin asioihin.

KotkaUA:n vuosi on alkanut kilpailuiden osalta talviendurancella, kahdet kilpailut päästiin ajamaan. Talviendurance ryhmä teki kovan työn, kiitos siitä heille! Rata saatiin jäädytettyä huippukuntoon kilpailuja varten, jälkimmäisessä kilpailussa sääherra ei ollut puolellamme ja vaikka hyvällä radalla päästiin aloittamaan lopussa se kului puhki. Ilahduttavaa oli myös nähdä talviendurance harjoituksissa paljon jäsenistöä ja jäsenten omasta ehdotuksesta harjoitusmaksu otettiin käyttöön, tällä saatiin jäädytyskuluja pienenettyä, kiitos tästä aktiivisille jäsenille!

KotkaUA:n hallitus on käsitellyt paljon uudistuksia tälle vuodelle. Radan avaaminen seuran ulkopuolisten käyttöön maksua vastaan, Crosskart kisan järjestäminen syksyllä sekä myös Rallisprint kilpailua on suunniteltu vuodelle 2022.
Ei kuitenkaan unohdeta jo perinteiseksi muodostuneita Jokkis kisoja joiden järjestelyt menevät eteenpäin koko ajan. Nämä toiset kilpailut, joita meillä ei ole järjestetty ennen, herättävät mielenkiintoa ja varmasti huomioidaan lähialueella. Onkin todella mukavaa huomata kuinka jokainen on ollut todella postiviisella sykkeellä mukana kun kilpailuja on esitetty järjestettäväksi.

Kilpailut vaativat paljon työtä ja tahdommekin rikkoa vanhat kahleet ja olla avoimempia talkoo tapahtumissa ym. On kyseessä talkoot tai kilpailujen järjestämiskokous, tahdomme olla enemmän yhteyksissä jäseniimme ja saada sieltä ammattitaitoa, innokkuutta ja uusia tekijöitä tapahtumiin. Tulemmekin aktiivisesti ilmoittamaan Facebookissa ja sähköpostilla erillaisista tilausuuksista, talkoista ym. joihin jäsenistömme voi ilmoittautua. Kaikkien panos on tärkeää kilpailuissa ja jokaisen on aloitettava jostain ja siitä siirrytään sitten eteenpäin. Ole siis rohkeasti yhteydessä meihin, kaikille löytyy homma ja tarvittaessa kokeneemman seurassa josta ensikertalaisetkin pääsevät nopeasti mukaan toimintaan!

Hyvää Kesää Kaikille!
Terveisin
Jarmo Harju
KotkaUA puheenjohtaja
 

KOKOUSKUTSU

Kotkan Urheiluautoilijat ry:n kevätkokous Kotkan MU-keskuksen JM-radan Paviljongilla keskiviikkona 21. huhtikuuta 2021 kello 18:00 alkaen.
Asiat sääntömääräiset:
-    esitellään hallituksen laatima vuosikertomus ja tilintarkastajien lausunto sekä vahvistetaan tilinpäätös.
-    päätetään vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle  edelliseltä tilivuodelta.

KORONAN TAKIA: ilmoittautumiset kevätkokoukseen 19.4.2021 mennessä: kotka.urheiluautoilijat@gmail.com, paluupostissa lähetetään koronan liittyvä ohjeistus.

Tervetuloa!
HALLITUS
Kotkan Urheiluautoilijat ry


Laittakaapa päivämäärät kalentereihinne:
Rospuutto-JM 16.5.2021
Koniwatit Valloillaan 8.8.2021

Facebookissa:
Kotkan Urheiluautoilijat
Kotkan TalviEndurance

Netissä:
kotkaua.net
 
 

Kannatusjäsenet